gäsp

godmorgon!

Är sjukt trött, slutade ganska sent igår vilket gjorde att jag kom i säng ganska sent.
Hade elaka drömmar också hmpf!
Nu väntar duschen och frukost, för jag ska köra bil!
bråttombråttom..


long time no see

Har inte gjort mycket under dessa dagar, eller jo jag har faktiskt jobbat! Jätteroligt! Mycket trevliga människor och mycket att ta in, det gillar vi! Ikväll blir det jobb igen! Sen imorgon bitti ska jag köra bilbilbil! Gillas också.
Nu måste jag ta igen allt jag inte har pluggat under de här 5 dagarna, känner mig lite halvtaggad (totalt otaggad) på det måste jag säga.



En bra ny låt! AJ McLean - Teenage wildlife


change of plans

Det blev lite change of plans, det blev ingen promenix! Ska förbi min kära vän nu och umgås. Gymmet blir det iaf lite senare, funderar på ett pass eftersom jag inte är så himla förtjust i att springa runt och gymma "påriktigt" för mig själv haha. Menmen det löser sig!
jag fick ett samtal lite tidigare idag som handlade om en väldigt bra sak, jag hoppas verkligen att det blir såå! kan inte skriva någonting om det eftersom det är att jinxa haha. HOPPAS!

Jaja ska borsta tänderna nu och dra iväg!



Hört denna? Neeeej aldrig va? Den är mys. :)


what do you want from me?



För tillfället en av mina favoritlåtar;
Adam Lambert - What do you want from me

Nu - GYM!


kyckling

hallåhallå

Jag har varit ute och  myst i solen i en massa timmar, sjukt varmt och skönt ute! Synd bara at det ryktas om att det ska bli skitväder till helgen. Hursomhelst håller jag på att laga mat nu! jättegod kyckling med potatis, mumma!
Senare kanske jag tänkte ta en sväng till gymmet, jag var faktiskt ute och gick imorse också! Väldigt duktigt måste jag säga, men ett lättare pass på gymmet skadar väl aldrig?

Dags för upptining av kyckling!

godnatt

Nu är det Godnatt för mig! Och varför jag är bra kan jag ta och sammanfatta lite kort;

- Jag gjorde allt som jag planerade att göra idag! GREAT!

... dock kunde jag pluggat lite mer teori
men imorgon är det en ny dag och går jag upp tidigt kan fokus flyttas från skoluppg. till min kära teori. allting löser sig haha.
Så nu ska jag och min typografiska handbok gå och lägga oss.

godnatt

Gymnasiets dilemma är löst!

När jag gick andra året på gymnasiet så kände vår extremt extrema lärare att vi skulle ta det här med uppsatsskrivning till en högre nivå - vi skulle nämligen börja källhänvisa på ett helt annorlunda sätt än vad vi var vana vid. Allas blickar flackade lite och undrade vad i hela världen ska hon hitta på nu?

Vi skulle börja källhänvisa med fotnoter, Okej då tänkte jag det kan väl inte vara så svårt, det sköter ju sig i princip automatiskt i word om man gör rätt. Efter några lektioner när alla hade frågat ett antal gånger hur man nu skulle betee sig med dessa hänvisningar så blev vi fundersamma - Vad heter det egentligen när man pratar om flera?
En fotnot, flera fotnotar, fotnots? Vi hade en diskussion om detta och till och med vår lärare började bli fundersam. Man använde ungefär det ordet man kände för.

MEN NU HÖRRNI ska ni få vittna (läsa) något speciellt. Det rätta ordet för flera fotnotar är fotnötter! Löst, Mission completed! Och om det är någon som undrar så läste jag det för en stund sedan i min bok som jag använder till plugg just nu! Japp. Tillbaks till det eviga plugget som tydligen kräver tålamod; en egenskap jag inte föddes med.


duktig idiot

Jag är så duktig! Jag har nästan fått hela listan gjord. Jag tvättar nu, gick till gymmet (!) och ska precis sätta mig med plugget. Det är ju fantastiskt att jag faktiskt har bestämt något att göra och fått det gjort! Nu kanske jag inte ska ropa hej än för jag har ju faktiskt en punkt kvar, men det bådar gott!

Wish me luck!

tvisdaaag

God eftermiddag, morgon (?).

Nej jag har faktiskt varit vaken ett bra tag trots bristen på sömn och överdosen av arbete.
Det som var helt sjukt var att jag faktiskt hade svårt att sova inatt, jag borde ju slocknat
som en jag vet inte vad, men det gick tydligen inte. Har en känsla av att det kan bero på mina
511 kaffekoppar under gårdagen.

Har suttit och läst en massa mysiga bloggar nu på morgonen (har inte gått ut än därför är det
fortfarande morgon haha) och jag känner att nu är det dags att ta tag i sig själv igen!
Nu är det dags för träning! Tjoho! Ska väl försöka glida förbi gymmet idag kanske. Vore nog
bra.

nej men saker som måste göras idag är;

- Tvätt tids (särskriver man detta?) bokning
- Plugga i princip det mesta
- Gymmet (eller någon annan form av träning)

yes, here we go!


6 april

Uppe, duscha, köra - japp(?)



Backstreet Boys - Straight trough my heart


RSS 2.0